2020-02-19 10:46:23• hírek • Fizetett tartalom

Mintás vagy egyszínű pulcsi legyen a befutó?

Sportos vagy elegáns? Bohém vagy komolyabb? Feltűnő vagy inkább a környezetbe simuló? Biztosan Te is fel szoktad tenni magadnak ezeket a kérdéseket, amikor reggel próbálod eldönteni, hogy mit vegyél magadra aznap.

  •  Vannak, akiknek nem nehéz a dolguk, mert nem igazán a változatosság hívei. Megvannak a jól bevált darabok, és mindig azokat veszik fel, akár többet is tartanak ugyanabból a színből, fazonból. Ha Te ennél változatosabban éled meg a mindennapjaidat, akkor jóval szélesebb körből tudsz válogatni, ami egyrészt, jó, másrészt, okozhat fejtörést.
     
  •  Szuper, ha szívesen viselsz teljesen különböző pulcsikat, és mintás, valamint egyszínű darabok is szóba jöhetnek, mint amilyenek a férfi pulóverek a Bolf.hu. Ha azonban az ízlésesség is szempont az öltözéked kiválasztásakor (és miért ne lenne?), akkor érdemes átgondolni, hogy mikor melyik mellett tedd le a voksodat.
     

Mikor viselj egyszínű pulcsit?
 

  • Akkor, ha elegánsabb hatást akarsz kelteni. Egy pulcsi is megállhatja a helyét formálisabb keretek között, azonban ehhez teljesülnie kell bizonyos kritériumoknak. A fazont illetően például a test vonalát követőket részesítsd előnyben, színben pedig a semleges vagy pasztell árnyalatok mellett célszerű dönteni. Kapucni kizárt.
     

  •  Ha az öltözéked többi része mintás. Még ha csak egy laza sétára indulsz is, egy mintás nadrághoz nem annyira illik mintás felsőt felvenni. Egyszerűen túl sok lesz, túl élénk, zavaróan harsány. Ha már van rajtad olyan ruhadarab, ami mintás, pulcsiból jobb egyszínűt választani – persze passzoló árnyalatút.
     

Mikor választhatod a mintásat?
 

  • Informális keretek közt. Vagyis nem a munkahelyen (hacsak nem egy extra laza, minden dress code-ot nélkülöző helyen dolgozol, ahol nem igazán kell partnerekkel, ügyfelekkel találkoznod), nem egy rendezvényen, nem egy vacsorameghívás alkalmával. Tökéletes viszont utcai viseletnek, sporthoz, kirándulásokhoz, tehát bármilyen olyan tevékenységhez, amihez nem kötődnek elvárások a megjelenést illetően.
     

  •  Ha az öltözék többi része egyszínű. Hogy ne legyen unalmas az összhatás, nyugodtan feldobhatod a szettedet egy mintás pulóverrel, persze ízlés szerint választott mintával.
     

  •  Ha a stílusodhoz passzol. Vannak olyan emberek, akiken nagyon szokatlan és idegen lenne egy bármilyen mintás pulóver, egyszerűen csak azért, mert nem olyan a stílusuk. Másokon teljesen természetesnek hat a látvány. Mindenképpen olyat érdemes felvenned, ami téged fejez ki, ami illik hozzád, mert csak abban fogod jól érezni magad. Ha feszengsz a pulcsidban, az látszani fog kívülről is, és nem éred el azt a hatást, amit szeretnél.
     

 Figyelj magadra és a helyzetre!
 

 A lényeg tehát az, hogy amellett, hogy mi passzol hozzád, és mit viselsz szívesen, figyelembe kell venned az öltözéked többi elemét, valamint az aktuális helyzetet, körülményeket is ahhoz, hogy ki tudd választani a leginkább megfelelő pulóvert. A lehetőségek szerencsére gyakorlatilag végtelenek, mind szín, mind fazon, mind pedig minta tekintetében, ezért biztosan meg fogod találni azt, ami igazán Te vagy.

A pulóver alapdarab – minden helyzetre legyen megfelelő pulcsid!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: